page_banner

produk

Cartridge kendang pikeun Xerox P455d M455df CT350976

Katerangan:

Dipaké dina: Xerox P455d M455df CT350976
● Pabrik Penjualan Langsung
● cocog akurat

HONHAI TECHNOLOGY LIMITED museurkeun kana lingkungan produksi, nempel pentingna kana kualitas produk, sarta ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan kapercayaan kuat jeung konsumén global.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Xerox
Modél Xerox P455d M455df CT350976
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Cartidge Drum pikeun Xerox P455d M455df CT350976 (2) 拷贝
Drum Cartidge pikeun Xerox P455d M455df CT350976 (3) 拷贝
Drum Cartidge pikeun Xerox P455d M455df CT350976 (6) 拷贝
Drum Cartidge pikeun Xerox P455d M455df CT350976 (4) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: kana jasa panto.Ngaliwatan DHL, FEDEX, TNT, UPS.
2.By Air: ka layanan bandara.
3.Ku Laut: ka jasa Port.

peta

FAQ

1.Kumaha Mesen?
Lengkah 1, mangga ngabejaan urang naon model jeung kuantitas nu peryogi;
Lengkah 2, teras kami bakal ngadamel PI pikeun anjeun pikeun mastikeun detil pesenan;
Step3, nalika urang dikonfirmasi sagalana, bisa ngatur pamayaran;
Step4, tungtungna urang nganteurkeun barang dina jangka waktu nu geus ditangtukeun.

2. Sabaraha biaya pengiriman barang?
Gumantung kana kuantitas, urang bakal pleased mariksa cara pangalusna sarta ongkos cheapest pikeun anjeun lamun ngabejaan urang kuantitas urutan tata Anjeun.

3.Is jasa saatos-jualan dijamin?
Sagala masalah kualitas bakal 100% ngagantian.Produk anu jelas dilabélan jeung neutrally dipak tanpa sarat husus.Salaku produsén anu berpengalaman, anjeun tiasa ngajamin kualitas sareng jasa saatos penjualan.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami