page_banner

FAQs

FAQ
Kumaha prosés pesenan?

Saatos anjeun mastikeun petik kami sareng kuantitas khusus, perusahaan kami bakal ngirim invoice ka anjeun pikeun konfirmasi ulang.Sakali anjeun nyatujuan invoice, ngadamel pamayaran, sareng ngirim resi bank ka perusahaan kami, kami bakal ngamimitian persiapan produk.Saatos pamayaran parantos ditampi, kami bakal ngatur pangiriman.

Métode pamayaran sapertos TT, Western Union, sareng PAYPAL (PAYPAL gaduh biaya penanganan 5%, anu PAYPAL, sanés perusahaan kami, biaya) ditarima.Sacara umum, TT disarankeun, tapi pikeun jumlah leutik, urang resep Western Union atanapi PAYPAL.

Pikeun pengiriman barang, urang biasana nganteurkeun ku express, kayaning DHL, FEDEX, jsb, ka doorstep Anjeun.Nanging, upami bungkusan dikirim ku hawa atanapi laut, anjeun kedah ngajemput di bandara atanapi palabuhan.

Jenis produk naon anu dijual?

produk pang populerna kami kaasup toner cartridge, OPC drum, fuser pilem leungeun baju, lilin bar, fuser roller luhur, roller tekanan handap, kendang beberesih agul, mindahkeun sabeulah, chip, Unit fuser, Unit drum, Unit ngembangkeun, roller muatan primér,mangsikartrij, kembangkeun bubuk, bubuk toner, roller pickup, roller separation, gear, bushing, roller berkembang, roller suplai, roller mag, roller transfer, elemen pemanasan, sabuk transfer, papan formatter, catu daya, sirah printer, termistor, roller beberesih, jsb.

Mangga kotektak bagian produk dina ramatloka pikeun inpo wincik.

Sabaraha lami perusahaan anjeun di industri ieu?

Perusahaan kami diadegkeun dina 2007 sareng parantos aktip di industri salami 15 taun.

Wepangalaman loba pisan sorangan dina purchases consumable jeung pabrik canggih pikeun Productions consumable.

Naon harga produk anjeun?

Mangga ngahubungan kami pikeun harga panganyarna sabab aranjeunna ngarobahkalawanpasar.

Dupi aya diskon mungkin?

Sumuhun.Pikeun pesenan jumlah badag, diskon husus bisa dilarapkeun.

Kumaha nempatkeun pesenan?

Mangga ngirim pesenan ka kami ku ninggalkeun pesen dina website, emailingjessie@copierconsumables.com, WhatsApp +86 139 2313 8310, atanapi nelepon +86 757 86771309.

Waleran bakal langsung ditepikeun.

Naha aya kuantitas pesenan minimum?

Sumuhun.Urang utamana difokuskeun pesenan jumlah badag sarta sedeng.Tapi pesenan sampel pikeun muka gawé babarengan urang disambut.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngahubungan jualan kami ngeunaan reselling dina jumlah leutik.

Naha aya suplai dokuméntasi pangrojong?

Sumuhun.Urang bisa nyadiakeun paling dokuméntasi, kaasupbut henteu dugi ka MSDS, Asuransi, Asal, jsb.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun maranéhanana rék.

Sabaraha lami janten waktos kalungguhan rata-rata?

Kurang leuwih 1-3 minggudays pikeun sampel;10-30 poé pikeun produk masal.

Panginget anu ramah: waktos kalungguhan bakal efektif ngan nalika kami nampi deposit anjeun sareng persetujuan akhir anjeun pikeun produk anjeun.Punten marios pamayaran sareng syarat anjeun sareng penjualan kami upami waktos nuju kami henteu cocog sareng waktos anjeun.Urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun nampung kabutuhan Anjeun dina sagala hal.

Naon jinis metode pamayaran anu ditampi?

Biasana T / T, Western Union, sareng PayPal.

Naha produk anjeun dina garansi?

Sumuhun.Sadaya produk urang aya dina jaminan.

Bahan sareng kasenian urang ogé dijangjikeun, anu mangrupikeun tanggung jawab sareng budaya urang.

Naha kasalametan sareng kaamanan pangiriman produk aya jaminan?

Sumuhun.Urang nyobian pangalusna kami pikeun ngajamin angkutan aman tur aman ku ngagunakeun kualitas luhur bungkusan diimpor, ngalakonan cék kualitas rigorous, sarta nganut dipercaya pausahaan kurir express.Tapi sababaraha Karuksakan masih bisa lumangsung dina transports.Upami éta kusabab cacad dina sistem QC kami, panggantian 1: 1 bakal disayogikeun.

Panginget anu ramah: pikeun kasaéan anjeun, punten parios kaayaan kardus, sareng buka anu cacad pikeun pamariksaan nalika anjeun nampi pakét kami sabab ngan ukur ku cara éta tiasa waé karusakan anu mungkin dibales ku perusahaan kurir ekspres.

Sabaraha biaya pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana elemen sanyawa kaasup produk Anjeun meuli, jarak, étashippmetodeu anu anjeun pilih, jsb.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna sabab ngan lamun urang nyaho rinci di luhur bisa urang ngitung biaya pengiriman barang pikeun anjeun.Contona, express biasana cara pangalusna pikeun kaperluan urgent bari angkutan barang laut mangrupakeun solusi ditangtoskeun pikeun jumlah signifikan.

Naon waktos jasa anjeun?

Jam gawé kami nyaéta 1 am nepi ka 3 pm GMT Senén nepi ka Jumaah, jeung 1 am nepi ka 9am GMT on Saturdays.