page_banner

Tentang Kami

Anjeun ngahijikeun, URANG PILIH.

beuli Global, urang napsirkeun;

Meunang minat anjeun?Dina jasa anjeun!

SAHA URANG?

Anjeun hoyong consumables;Kami profésional.

Kami, Honhai Technology Ltd, mangrupikeun produsén anu kasohor, grosir, supplier, sareng eksportir.Salaku salah sahiji panyadia Cina paling profésional ti copier na printer consumables, urang minuhan sagala rupa kaperluan konsumén ku nyadiakeun kualitas sarta produk diropéa ngaliwatan garis komprehensif.Sanggeus fokus kana industri pikeun leuwih ti 15 taun, urang ngarasakeun reputasi sterling di pasar jeung industri.

Produk anu pang populerna di antarana Toner cartridge, OPC drum, fuser film sleeve, wax bar, upper fuser roller, lower pressure roller, drum cleaner blade, transfer blade, chip, fuser unit, drum unit, development unit, primary charge roller, pickup roller. , separation roller, gear, bushing, ngembang gilinding , suplai gilinding , mag gilinding , mindahkeun roller , elemen pemanasan , mindahkeun sabuk , dewan formatter , catu daya , sirah printer , thermistor , roller beberesih , jsb.

品牌墙

Naha urang ngadegkeun HONHAI?

未命名的设计

Printer sareng mesin fotokopi ayeuna nyebar di Cina, tapi sakitar tilu puluh taun ka pengker, dina taun 1980 sareng 1990-an, aranjeunna nembé mimiti asup ka pasar Cina, sareng éta nalika urang mimiti fokus kana penjualan impor sareng harga aranjeunna ogé hargana. consumables.Kami ngakuan kauntungan produktivitas printer sareng mesin fotokopi sareng yakin yén aranjeunna bakal mingpin jalan dina ngarobih alat kantor.Tapi saterusna, printer jeung mesin fotokopi éta ongkosna mahal pikeun konsumén;inevitably, consumables maranéhanana éta ogé mahal.Ku alatan éta, urang ngadagoan waktu anu pas pikeun asup ka pasar.

Kalayan kamekaran ékonomi, paménta pikeun printer sareng mesin fotokopi ogé parantos ningkat sacara signifikan.Hasilna, produksi jeung ékspor consumables di Cina ogé geus dijieun industri sizable.Najan kitu, urang perhatikeun masalah dina waktu éta: sababaraha consumables di pasar ngaluarkeun bau pungent nalika digawé.Dina usum tiis, utamana, nalika jandéla ditutup sarta sirkulasi hawa di rohangan lemah, bau malah bisa nyieun engapan hésé tur bahaya pikeun kaséhatan awak urang.Ku kituna, kami pikir téhnologi tina consumables mainstream teu acan dewasa lajeng, sarta kami ngamimitian nyieun tim digawé pikeun manggihan sumberdaya consumable ramah-kaséhatan anu ramah pikeun awak manusa jeung bumi.

Dina ahir 2000-an, kalayan kamajuan dina téknologi printer jeung ngaronjat kasadaran masalah kaamanan printer, beuki loba bakat jeung tujuan umum ngagabung kami, sarta tim kami laun kabentuk.Dina waktos anu sami, urang perhatikeun yén sababaraha anu nungtut sareng produser ngagaduhan ide sareng harepan anu sami tapi nyanghareupan masalah khusus dina téknologi konsumsi anu ramah-kaséhatan tapi kurang promosi sareng saluran penjualan anu efisien.Ku kituna, kami hayang pisan ngajalankeun leuwih perhatian ka tim ieu sarta mantuan nyebarkeun consumables ramah-kaséhatan maranéhanana ku kituna leuwih konsumén bisa ngalaman tur kauntungan tina produk maranéhanana.Dina waktos anu sami, kami ngarep-arep yén ku promosi penjualan barang-barang kualitas ieu, urang tiasa nyorong tim produser éta pikeun ngalaksanakeun panilitian salajengna ngeunaan téknologi konsumsi anu awét sareng sustainable anu bakal ngirangan langkung seueur bahaya sareng bahkan konsumsi énergi ku kituna para nasabah sareng pangeusina tiasa. ditangtayungan dina gelar anu leuwih luhur.

Dina 2007, Honhai ku kituna diadegkeun salaku sasak teguh antara produk ramah-kaséhatan jeung konsumén.

KUMAHA URANG KEMBANGKEUN?

Ti 2007 nepi ka 2012

Tim kami laun-laun ngalegaan ku ngahijikeun bakat-bakat di industri anu sami-sami ngudag produk sustainable.Kami ngadegkeun Honhai pikeun ngamajukeun téknologi anu ramah-kaséhatan tina barang-barang konsumsi sacara sistematis.

Ti 2013 nepi ka 2019

Urang terus maju bahan produk dimekarkeun saluran suplai, sarta enriched jenis brand pikeun ngaronjatkeun daya saing.Usaha ngolah utamina di pasar global ukuran ageung sareng sedeng, kami parantos netepkeun yayasan palanggan anu padet kalebet sababaraha badan pamaréntahan asing.

Tina segi manufaktur, pabrik kartrij toner ngabiayaan diri kami parantos dilayanan taun 2015, dilengkepan ku tim téknis sareng manufaktur profésional sareng sertipikat ISO9001: 2000 sareng ISO14001: 2004.Kalayan Standar Perlindungan Lingkungan Cina anu diterapkeun sacara ketat, langkung ti 1000 bahan konsumsi sustainable anu béda-béda diproduksi, sapertos modél Ricoh, Konica Minolta, Kyocera, Xerox, Canon, Samsung, HP, Lexmark, Epson, OKI, Sharp, Toshiba, jsb.

Ti 2020 nepi ka 2022

Sanggeus taun pangalaman di luhur, urang maju pangajén kami produk, nu mangrupa produk alus perlu leuwih ti ngan kualitas alus teuing tina produk sorangan;Éta ogé kedah dicocogkeun sareng jasa anu ati-ati, kalebet pangiriman gancang, pengiriman anu dipercaya, sareng jasa saatos penjualan anu tanggung jawab.Upholding konsép "fokus kana konsumén jeung layanan attentive," urang salajengna garapan sistem CRM pikeun analisis awak konsumén jeung strategi jasa disaluyukeun sasuai.

2

KUMAHA BUDAYA URANG?

Kami yakin yén sikep palayanan anu saé ningkatkeun citra perusahaan sareng para nasabah ngeunaan pangalaman balanja.Kalayan patuh kana konsép manajemén "berorientasi jalma" sareng prinsip padamelan "ngahargaan bakat sareng masihan maén pinuh pikeun bakatna," mékanisme manajemén kami anu ngahijikeun insentif sareng tekanan terus-terusan dikuatkeun, anu sacara ageung ningkatkeun vitalitas urang sareng. tanaga.Kauntungan ku ieu, staf kami, khususna tim penjualan kami, parantos dibudidayakeun janten profésional industri anu damel dina unggal usaha kalayan antusias, sénsitip, sareng tanggung jawab.

Urang tulus hayang "nyieun babaturan" jeung konsumén jeung ulah keukeuh ngalakukeun éta.

a08dce8c69f243e1b18ca99dadd328d4

Eupan Balik Palanggan

eupan balik customer
eupan balik customer