page_banner

produk

Unit pamekar Magénta pikeun Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06220A JC96-06730A

Katerangan:

Dipaké dina: Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06220A JC96-06730A
● Pabrik Penjualan Langsung

HONHAI TECHNOLOGY LIMITED museurkeun kana lingkungan produksi, nempel pentingna kana kualitas produk, sarta ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan kapercayaan kuat jeung konsumén global.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Samsung
Modél Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06220A JC96-06730A
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Unit pamekar Magénta pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06220A JC96-06220A JC96-0673
Unit pamekar Magénta pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06220A JC96-06220A JC96-0673
Unit pamekar Magénta pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06220A JC96-06220A JC96-0473
Unit pamekar Magénta pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06220A JC96-06220A JC96-0273

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: kana jasa panto.Ngaliwatan DHL, FEDEX, TNT, UPS.
2.By Air: ka layanan bandara.
3.Ku Laut: ka jasa Port.

peta

FAQ

1. Sabaraha biaya pengiriman barang?
Gumantung kana kuantitas, urang bakal pleased mariksa cara pangalusna sarta ongkos cheapest pikeun anjeun lamun ngabejaan urang kuantitas urutan tata Anjeun.

2. What is the delivery time?
Sakali pesenan dikonfirmasi, pangiriman bakal diatur dina 3 ~ 5 poé.Waktu anu disiapkeun wadahna langkung lami, mangga ngahubungi penjualan kami pikeun detil.

3. Kumaha ngeunaan kualitas produk?
Simkuring boga departemén kontrol kualitas husus nu cek unggal sapotong barang 100% saméméh kiriman.Tapi, cacad ogé tiasa aya sanajan sistem QC ngajamin kualitas.Dina hal ieu, urang bakal nyadiakeun 1: 1 ngagantian.Iwal karuksakan teu bisa kakadalian salila transportasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami