page_banner

produk

Dok Feeder (DADF) Kit Pangropéa pikeun Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410

Katerangan:

Dipaké dina: Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410
● Pabrik Penjualan Langsung
● Panjang umur

HONHAI TECHNOLOGY LIMITED museurkeun kana lingkungan produksi, nempel pentingna kana kualitas produk, sarta ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan kapercayaan kuat jeung konsumén global.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Xerox
Modél Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Kit Pangropéa Dok Feeder (DADF) pikeun Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410 (5) 拷贝
Dok Feeder (DADF) Kit Pangropéa pikeun Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410 (4) 拷贝
Kit Pangropéa Dok Feeder (DADF) pikeun Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410 (3) 拷贝
Kit Pangropéa Dok Feeder (DADF) pikeun Xerox 5335 7545 7120 7556 7530 7855 604K58410 (6) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: kana jasa panto.Ngaliwatan DHL, FEDEX, TNT, UPS.
2.By Air: ka layanan bandara.
3.Ku Laut: ka jasa Port.

peta

FAQ

1. Sabaraha biaya pengiriman barang?
Gumantung kana kuantitas, urang bakal pleased mariksa cara pangalusna sarta ongkos cheapest pikeun anjeun lamun ngabejaan urang kuantitas urutan tata Anjeun.

2.Kumaha carana abdi tiasa mayar?
Biasana T / T.Kami ogé nampi Western Union sareng Paypal pikeun jumlah leutik, Paypal ngecas pembeli 5% biaya tambahan.

3.Is jasa saatos-jualan dijamin?
Sagala masalah kualitas bakal 100% ngagantian.Produk anu jelas dilabélan jeung neutrally dipak tanpa sarat husus.Salaku produsén anu berpengalaman, anjeun tiasa ngajamin kualitas sareng jasa saatos penjualan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami