page_banner

Taros Kami

HONHAI téhnologi kawates

Alamat

Zona Industri, Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Telepon

0086-757-86771039

0086-757-86230883

Whatsapp

0086-13923138310

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami