page_banner

WARTA

WARTA

  • Laporan kiriman printer Malaysia parantos dikaluarkeun dina Q2th

    Laporan kiriman printer Malaysia parantos dikaluarkeun dina Q2th

    Numutkeun data IDC, dina Q2th of 2022, pasar printer Malaysia naek 7.8% sataun-on-taun sarta pertumbuhan bulan-on-bulan 11.9%.Dina kuartal ieu, bagean inkjet ngaronjat pisan, tumuwuhna éta 25,2%.Dina kuartal kadua 2022, tilu merek luhur di pasar printer Malaysia nyaéta Canon...
    Maca deui
  • Dina kuartal kadua, pasar percetakan format badag Cina urang terus turun sarta ngahontal handap

    Dina kuartal kadua, pasar percetakan format badag Cina urang terus turun sarta ngahontal handap

    Numutkeun data panganyarna ti IDC's "Cina Industrial Printer Quarterly Tracker (Q2 2022)", kiriman printer format ageung dina kuartal kadua 2022 (2Q22) turun ku 53.3% sataun-on-taun sareng 17.4% bulan-on- sasih.Dipangaruhan ku wabah, PDB Cina naék 0,4% ...
    Maca deui
  • Ékspor toner Honhai terus naék taun ieu

    Ékspor toner Honhai terus naék taun ieu

    Kamari soré, parusahaan urang ulang diékspor wadahna bagian copier ka Amérika Kidul, nu ngandung 206 kotak toner, akuntansi pikeun 75% tina spasi wadahna.Amérika Kidul mangrupikeun pasar poténsial dimana paménta pikeun mesin fotokopi kantor terus ningkat.Numutkeun kana panalungtikan, ...
    Maca deui
  • Usaha Honhai di pasar Éropa terus ngembang

    Isuk-isuk ieu, perusahaan kami ngirimkeun angkatan produk panganyarna ka Éropa.Salaku pesenan ka-10,000 urang di pasar Éropa, éta ngagaduhan tonggak penting.Kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan para nasabah di sakumna dunya kalayan produk sareng jasa kualitas luhur ti saprak ngadegna.Data nunjukkeun yén ...
    Maca deui
  • Aya wates hirup pikeun cartridge toner dina printer laser?

    Naha aya wates umur kartrij toner dina printer laser?Ieu mangrupikeun patarosan anu seueur pembeli bisnis sareng pangguna paduli nalika nyéépkeun bahan-bahan percetakan.Perlu dipikanyaho yén kartrij toner seueur artos sareng upami urang tiasa nyéépkeun langkung seueur nalika dijual atanapi dianggo langkung lami ...
    Maca deui
  • Analisis tren prospek industri kartrid tinta pikeun 2022-2023

    Taun 2021-2022, kiriman pasar kartrij tinta di China kawilang stabil.Kusabab dampak daptar panyitak laser, laju pertumbuhanana ngalambatkeun taunan, sareng jumlah kiriman industri kartrij tinta parantos turun.Aya utamana dua jenis cartridges tinta di pasar di C ...
    Maca deui
  • OCE mesin rékayasa suku cadang tetep panas jual

    Isuk-isuk ieu kami ngirim kiriman OCE 9400 / TDS300 TDS750 / PW300 / 350 OPC pang anyarna sareng sabeulah beberesih kendang ka salah sahiji konsumén Asia anu kami parantos gawé bareng salami opat taun.Éta ogé 10.000th OCE opc drum parusahaan urang taun ieu.Pelanggan mangrupikeun pangguna profésional ...
    Maca deui
  • Budaya perusahaan sareng strategi Honhai nembe diropéa

    Budaya perusahaan anyar sareng strategi téknologi Honhai LTD dipedalkeun, nambihan visi sareng misi panganyarna perusahaan.Kusabab lingkungan bisnis global anu kantos-robah, budaya perusahaan sareng strategi Honhai sok disaluyukeun kana waktosna pikeun nungkulan bisnis anu teu biasa...
    Maca deui
  • IDC ngaluarkeun kiriman printer industri kuartal kahiji

    IDC parantos ngarilis kiriman printer industri pikeun kuartal kahiji 2022. Numutkeun statistik, kiriman printer industri dina kuartal turun 2,1% ti sataun katukang.Tim Greene, diréktur panalungtikan pikeun solusi panyitak di IDC, nyatakeun yén kiriman printer industri kawilang lemah dina…
    Maca deui
  • Data Pangiriman Kuartal Kahiji Pasar Printer Global Dileupaskeun

    IDC parantos ngaluarkeun kiriman printer industri pikeun kuartal kahiji 2022. Numutkeun statistik, kiriman printer industri dina kuartal éta turun 2,1% ti sataun katukang.Tim Greene, diréktur panalungtikan solusi printer di IDC, nyatakeun yén p ...
    Maca deui
  • HP Ngaleupaskeun Printer Tank Laser Cartridge-Free

    HP Ngaleupaskeun Printer Tank Laser Cartridge-Free

    HP Inc. ngenalkeun hiji-hijina panyitak laser laser gratis kartrid dina 23 Pebruari 2022, ngan ukur peryogi 15 detik pikeun ngeusian toner tanpa ngaco.HP ngaklaim yén mesin anyar, nyaéta HP LaserJet Tank MFP 2600s, dioperasikeun ku inovasi panganyarna sareng prestasi intuitif ...
    Maca deui
  • Kanaékan Harga Ditangtukeun, Sababaraha Model Toner Drum Naékna Harga

    Kanaékan Harga Ditangtukeun, Sababaraha Model Toner Drum Naékna Harga

    Kusabab wabah COVID-19, biaya bahan baku parantos naék pisan sareng ranté pasokan parantos kaleuleuwihi, ngajantenkeun sadaya industri percetakan sareng nyalin bahan-bahanna nyanghareupan tangtangan anu ageung.Biaya manufaktur produk, mésér bahan, sareng logistik terus naék....
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2