page_banner

produk

Cartridge Drum pikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174

Katerangan:

Dipaké dina: Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174
● Pabrik Penjualan Langsung
● cocog akurat

Kami nyayogikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174 kualitas luhur.Honhai ngagaduhan langkung ti 6000 jinis produk, jasa anu saé anu paling saé.Urang boga rentang lengkep produk, saluran suplai, sarta ngungudag pangalaman kaunggulan customer.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Xerox
Modél Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Kapasitas Produksi 50000 Susunan / Bulan
Kode HS 8443999090
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung

Sampel

Cartridge drum pikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174 (5) 拷贝
Cartridge drum pikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174 (4) 拷贝
Cartridge drum pikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174 (3) 拷贝
Cartridge drum pikeun Xerox M375z P378dw M378d P378db CT351174 (1) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: Pikeun jasa panto.Biasana via DHL, FEDEX, TNT, UPS...
2.By Air: Pikeun layanan bandara.
3.Ku Laut: Pikeun jasa port.

peta

FAQ

1. Dupi pajeg kaasup kana harga anjeun?
Kaasup pajeg lokal Cina, teu kaasup pajeg di nagara anjeun.

2. Naha milih urang?
Urang difokuskeun copier jeung printer bagian pikeun leuwih ti 10 taun.Kami ngahijikeun sadaya sumber daya sareng nyayogikeun anjeun produk anu paling cocog pikeun bisnis jangka panjang anjeun.

3.Kumaha upami garansi?
Nalika konsumén nampi barang, mangga pariksa kaayaan cartons, buka jeung pariksa leuwih cacad.Ngan ku cara éta karusakan tiasa dibales ku perusahaan kurir ekspres.Sanaos sistem QC kami ngajamin kualitas, cacad ogé tiasa aya.Kami bakal nyayogikeun panggantian 1: 1 dina kasus éta.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami