page_banner

produk

Unit pamekar Konéng pikeun Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06729A JC96-06219A

Katerangan:

Dipaké dina: Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06729A JC96-06219A
● Pabrik Penjualan Langsung

Kami nyayogikeun Unit pamekar Konéng kualitas luhur pikeun Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06729A JC96-06219A.Honhai ngagaduhan langkung ti 6000 jinis produk, jasa anu saé anu paling saé.Urang boga rentang lengkep produk, saluran suplai, sarta ngungudag pangalaman kaunggulan customer.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Samsung
Modél Samsung SL-X3220 SL-X3280 SL-X4220 SL-X4250 SL-X4350 CLX-9201 CLX-9251 CLX-9301 JC96-06729A JC96-06219A
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Unit pamekar Konéng pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06729A JC96-06729A JC96-06219A
Unit pamekar Konéng pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06729A JC96-06729A JC96-05219A
Unit pamekar Konéng pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06729A JC96-06729A JC96-06219A
Unit pamekar Konéng pikeun Samsung SL-X3220, SL-X3280, SL-X4220, SL-X4250, SL-X4350, CLX-9201, CLX-9251, CLX-9301 JC96-06729A JC96-0629A JC96-06219A

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: kana jasa panto.Ngaliwatan DHL, FEDEX, TNT, UPS.
2.By Air: ka layanan bandara.
3.Ku Laut: ka jasa Port.

peta

FAQ

1. Naha anjeun nyayogikeun kami transportasi?
Leres, biasana 4 cara:
Pilihan 1: Express (layanan panto ka panto).Ieu gancang sarta merenah pikeun parcels leutik, dikirimkeun via DHL / FedEx / UPS / TNT ...
Pilihan 2: kargo hawa (ka layanan bandara).Éta cara anu murah upami kargo langkung ti 45kg.
Pilihan 3: Laut-kargo.Upami pesenan henteu urgent, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahémat biaya pengiriman, anu peryogi sakitar sabulan.
Pilihan 4: DDP laut ka panto.
Jeung sababaraha nagara Asia urang boga angkutan darat ogé.

2.Sabaraha biaya pengiriman barang?
Gumantung kana kuantitas, urang bakal pleased mariksa cara pangalusna sarta ongkos cheapest pikeun anjeun lamun ngabejaan urang kuantitas urutan tata Anjeun.

3. What is the delivery time?
Sakali pesenan dikonfirmasi, pangiriman bakal diatur dina 3 ~ 5 poé.Waktu anu disiapkeun wadahna langkung lami, mangga ngahubungi penjualan kami pikeun detil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami