page_banner

produk

Drum beberesih agul warna pikeun Xerox DCC700 7780 C60

Katerangan:

Dipaké dina: Xerox DCC700 7780 C60
● Pabrik Penjualan Langsung

Kami nyayogikeun warna Blade Pembersih Drum kualitas luhur pikeun Xerox DCC700 7780 C60.Tim kami geus kalibet dina bisnis asesoris kantor pikeun leuwih ti 10 taun, salawasna jadi salah sahiji panyadia profésional bagian mesin fotokopi jeung printer.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Xerox
Modél Xerox DCC700 7780 C60
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Kapasitas Produksi 50000 Susunan / Bulan
Kode HS 8443999090
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung

Sampel

Warna Blade Pembersih Drum pikeun Xerox DCC700 7780 C60 (5) 拷贝
Warna Blade Pembersih Drum pikeun Xerox DCC700 7780 C60 (6) 拷贝
Warna Blade Pembersih Drum pikeun Xerox DCC700 7780 C60 (2) 拷贝
Warna Blade Pembersih Drum pikeun Xerox DCC700 7780 C60 (1) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: Pikeun jasa panto.Biasana via DHL, FEDEX, TNT, UPS...
2.By Air: Pikeun layanan bandara.
3.Ku Laut: Pikeun jasa port.

peta

FAQ

1. Kumaha carana abdi tiasa mayar?
Biasana T / T.Kami ogé nampi Western Union sareng Paypal pikeun jumlah leutik, Paypal ngecas pembeli 5% biaya tambahan.

2.Naha anjeun nyayogikeun kami transportasi?
Leres, biasana 3 cara:
Pilihan 1: Express (ka layanan panto).Ieu gancang sarta merenah pikeun parcels leutik, nganteurkeun via DHL / Fedex / UPS / TNT ...
Pilihan 2: Air-kargo (ka layanan bandara).Ieu cara ongkos-éféktif lamun kargo téh leuwih 45kg, Anjeun kudu ngalakukeun clearance custom di tujuan.
Pilihan 3: Laut-kargo.Upami pesenan henteu urgent, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahémat biaya pengiriman.

3. Naha milih kami?
Urang difokuskeun copier jeung printer bagian pikeun leuwih ti 10 taun.Kami ngahijikeun sadaya sumber daya sareng nyayogikeun anjeun produk anu paling cocog pikeun bisnis jangka panjang anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami