page_banner

produk

Pamekar-Warna (CYM) pikeun Sharp MX-51

Katerangan:

Dipaké dina: Sharp MX-51
● Pabrik Penjualan Langsung

Urang nyadiakeun kualitas luhur pamekar-Warna (CYM) pikeun Sharp MX-51.Honhai ngagaduhan langkung ti 6000 jinis produk, jasa anu saé anu paling saé.Urang boga rentang lengkep produk, saluran suplai, sarta ngungudag pangalaman kaunggulan customer.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Seukeut
Modél Seukeut MX-51
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Pamekar-Warna(CYM) pikeun Sharp MX-51 (6) 拷贝
Pamekar-Warna(CYM) pikeun Sharp MX-51 (4) 拷贝
Pamekar-Warna(CYM) pikeun Sharp MX-51 (3) 拷贝
Pamekar-Warna(CYM) pikeun Sharp MX-51 (2) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.By Express: kana jasa panto.Ngaliwatan DHL, FEDEX, TNT, UPS.
2.By Air: ka layanan bandara.
3.Ku Laut: ka jasa Port.

peta

FAQ

1. Naha anjeun nyayogikeun kami transportasi?
Leres, biasana 4 cara:
Pilihan 1: Express (layanan panto ka panto).Ieu gancang sarta merenah pikeun parcels leutik, dikirimkeun via DHL / FedEx / UPS / TNT ...
Pilihan 2: kargo hawa (ka layanan bandara).Éta cara anu murah upami kargo langkung ti 45kg.
Pilihan 3: Laut-kargo.Upami pesenan henteu urgent, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahémat biaya pengiriman, anu peryogi sakitar sabulan.
Pilihan 4: DDP laut ka panto.
Jeung sababaraha nagara Asia urang boga angkutan darat ogé.

2.Naha pajeg kaasup kana harga anjeun?
Sadaya harga anu kami tawarkeun mangrupikeun harga urut padamelan, henteu kalebet pajeg / tugas di nagara anjeun sareng biaya pangiriman.

3.Is jasa saatos-jualan dijamin?
Sagala masalah kualitas bakal 100% ngagantian.Produk anu jelas dilabélan jeung neutrally dipak tanpa sarat husus.Salaku produsén anu berpengalaman, anjeun tiasa ngajamin kualitas sareng jasa saatos penjualan.

4. Kumaha ngeunaan kualitas produk?
Simkuring boga departemén kontrol kualitas husus nu cek unggal sapotong barang 100% saméméh kiriman.Tapi, cacad ogé tiasa aya sanajan sistem QC ngajamin kualitas.Dina hal ieu, urang bakal nyadiakeun 1: 1 ngagantian.Iwal karuksakan teu bisa kakadalian salila transportasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami