page_banner

produk

Fuser Flim Unit 220 V pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN

Katerangan:

Dipaké dina: HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN
●Asli
● Panjang umur
● cocog akurat

HONHAI TECHNOLOGY LIMITED museurkeun kana lingkungan produksi, nempel pentingna kana kualitas produk, sarta ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan kapercayaan kuat jeung konsumén global.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek HP
Modél Printer HP LaserJet Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kode HS 8443999090
Kapasitas Produksi 50000 Susunan / Bulan

Sampel

FUSSER FLIM UNIT pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN Fuser Assembly 220 v (2).jpg-1 拷贝
FUSSER FLIM UNIT pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN Fuser Assembly 220 v (6).jpg-1 拷贝
FUSSER FLIM UNIT pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN Fuser Assembly 220 v (13).jpg-1 拷贝
FUSSER FLIM UNIT pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN Fuser Assembly 220 v (12).jpg-1 拷贝
FUSSER FLIM UNIT pikeun HP LaserJet Printer Pro 400 M401 M401DN M425 RM1-8809 RM1-8809-000CN Fuser Assembly 220 v (7).jpg-1 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.Express: Door to Door pangiriman ku DHL, FEDEX, TNT, UPS ...
2.By Air: Pangiriman ka bandara.
3.Ku Laut: Ka Port.Cara paling ekonomis, utamana pikeun kargo badag-ukuran atawa badag-beurat.

peta

FAQ

1.Kumaha carana abdi tiasa mayar?
Biasana T / T.Kami ogé nampi Western Union sareng Paypal pikeun jumlah leutik, Paypal ngecas pembeli 5% biaya tambahan.

2. Dupi pajeg kaasup kana harga anjeun?
Kaasup pajeg lokal Cina, teu kaasup pajeg di nagara anjeun.

3. Naha milih kami?
Urang difokuskeun copier jeung printer bagian pikeun leuwih ti 10 taun.Kami ngahijikeun sadaya sumber daya sareng nyayogikeun anjeun produk anu paling cocog pikeun bisnis jangka panjang anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami