page_banner

Budaya perusahaan sareng strategi Honhai nembe diropéa

Budaya perusahaan anyar sareng strategi téknologi Honhai LTD diterbitkeun, nambahan visi sareng misi panganyarna perusahaan.

Kusabab lingkungan bisnis global salawasna-robah, budaya parusahaan jeung strategi Honhai salawasna disaluyukeun kana waktu pikeun nungkulan tantangan bisnis teu biasa, nampung kaayaan pasar anyar, sarta ngajaga kapentingan klien béda '.Dina taun-taun ayeuna, Honhai parantos dina tahap pangembangan dewasa di pasar asing.Ku kituna, pikeun ngajaga moméntum bade tur neangan prestasi salajengna, suntikan gagasan internal anyar kana parusahaan penting, nu ieu alesan naha Honhai salajengna netelakeun visi jeung misi parusahaan, sarta dina dasar ieu, diropéa budaya perusahaan tur strategi.

Strategi anyar Honhai ieu tungtungna dikonfirmasi salaku "Dijieun di Cina", fokus kana pamakéan sustainable produk, nu praktis dibere salaku transforming budaya perusahaan, kumaha oge, dibayar leuwih perhatian kana manajemen bisnis ngembangkeun sustainable jeung perlindungan lingkungan perusahaan, nu. henteu ngan ukur ngaréspon kana tren pangembangan masarakat tapi ogé nyorot rasa tanggung jawab sosial perusahaan.Dina versi anyar tina budaya perusahaan, pamahaman anyar jeung misi anu researched.

Sacara rinci, visi panganyarna ngeunaan Honhai nyaéta janten perusahaan anu dipercaya sareng energetik ngarah transformasi ka arah ranté nilai anu sustainable, anu nekenkeun tujuan Honhai pikeun milarian pangwangunan anu saimbang di pasar luar negeri.Sareng misi di handap ieu, mimitina, pikeun minuhan sadaya komitmen sareng teras nyiptakeun nilai maksimal pikeun para nasabah.Bréh, pikeun sumber produk ramah lingkungan sarta héjo sarta ngarobah persepsi "dijieun di Cina" kana "dijieun di Cina".Tungtungna, pikeun ngahijikeun operasi bisnis sareng prakték anu lestari sareng narékahan pikeun masa depan anu langkung cerah pikeun alam sareng umat manusa.Misi, numutkeun Honhai, ngawengku tilu diménsi: Honhai, klien Honhai, sareng masarakat, netepkeun tindakan praktis dina unggal ukuran.

Dina kapamimpinan tina budaya perusahaan anyar jeung strategi, Honhai dibayar usaha hébat kana merealisasikan tujuan ngembangkeun sustainable pausahaan sarta aktip ilubiung dina kagiatan panyalindungan lingkungan global.


waktos pos: Jul-11-2022