page_banner

OCE mesin rékayasa suku cadang tetep panas jual

Isuk ieu kami ngirim kiriman panganyarna kami OCE 9400 / TDS300 TDS750 / PW300 / 350 OPC kendang jeung kendang beberesih agul ka salah sahiji urangAsia konsuménsaha urang geus cooperating kalawanopattaun.Éta ogé 10,000th OCE opc drum perusahaan urang taun ieu.

微信图片_20220716143628_副本

Pelanggan mangrupikeun pangguna profésional mesin rékayasa sareng gaduh pisankualitas luhursarat.Sareng deuihanjeunna, konsumén séjén ti Wétan Tengah jeung Éropa bogatetep pesenan biasa.

Kami Honhai, produsén profésional sareng supplier OCEselling Jepang OPC drum, bilah beberesih kendang, muatan corona assembly, toner spring, fuser thermistor, gear motor utama 30T / 48T, bubuk karét nozzle, runtah toner gear 22T, chip pemanasan, toner sapotong tambaga, ngembang bushing, kertas kaluar ring karét beureum , péso cingcin karét

微信图片_20220716160756_副本_副本

Hubungi penjualan kami pikeun nangtukeun rencana pameseran anjeun.

WPS111_副本_副本


waktos pos: Jul-18-2022