page_banner

Aya wates hirup pikeun cartridge toner dina printer laser?

Naha aya wates umur kartrij toner dina printer laser?Ieu patarosan anu loba pembeli bisnis jeung pamaké paduli lamun stocking up on percetakan consumables.Perlu dipikanyaho yén kartrij toner hargana seueur artos sareng upami urang tiasa nyéépkeun langkung seueur nalika dijual atanapi dianggo pikeun waktos anu langkung lami, urang tiasa sacara efektif ngahémat biaya mésér.

Anu mimiti, penting pikeun ngarti yén sadaya produk ngagaduhan wates umur, tapi gumantung kana kumaha produkna dianggo sareng kaayaan.Harepan hirup kartrij toner dina panyitak laser tiasa dibagi kana umur rak sareng harepan hirup.

Wates hirup cartridge Toner: hirup rak

Kahirupan rak tina kartrij toner aya hubunganana sareng segel bungkusan produk, lingkungan dimana kartrij disimpen, penyegelan kartrij sareng seueur alesan sanésna.Sacara umum, waktos produksi kartrij bakal ditandaan dina bungkusan luar kartrij, sareng umur rakna beda-beda antara 24 dugi ka 36 bulan gumantung kana téknologi unggal merek.

Pikeun anu badé mésér kartrij toner dina hiji waktos, lingkungan panyimpen penting pisan sareng kami nyarankeun yén aranjeunna disimpen dina lingkungan anu langkung tiis, non-éléktromagnétik antara -10 ° C sareng 40 ° C.

Toner wates hirup cartridge: Hirupna

Aya dua jenis consumables pikeun printer laser: kendang OPC jeung cartridge toner.Éta sacara koléktif dikenal salaku printer consumables.sarta gumantung kana naha maranéhna téh terpadu atanapi henteu, consumables dibagi kana dua bentuk consumables: drum-bubuk terpadu jeung drum-bubuk dipisahkeun.

Naha bahan-bahanna tiasa dihijikeun sareng bubuk kendang atanapi bubuk kendang dipisahkeun, umur jasana ditangtukeun ku jumlah toner anu aya dina kartrij toner sareng naha palapis fotosensitif berpungsi leres.

Teu mungkin ningali langsung ku mata taranjang naha toner sésana sareng palapis fotosénsitip tiasa dianggo leres.Ku alatan éta, merek utama nambahkeun sensor kana consumables maranéhanana.The OPC drum relatif basajan.Contona, upami harepan hirup téh 10.000 kaca, teras undur-unduran basajan nyaéta sakabéh nu diperlukeun, tapi nangtukeun sésana dina cartridge toner leuwih kompleks.Merlukeun sensor digabungkeun jeung hiji algoritma uninga sabaraha sésana.

Ieu kudu dicatet yén loba pamaké consumables separation kendang jeung bubuk make sababaraha toner kualitas goréng dina bentuk keusikan manual guna ngahemat waragad, nu langsung ngabalukarkeun leungitna gancang tina palapis photosensitive sahingga ngurangan hirup sabenerna tina kendang OPC.

Maca dugi ka dieu, kami yakin yén anjeun gaduh pamahaman awal ngeunaan wates umur kartrij toner dina printer laser, naha éta umur rak atanapi umur kartrij toner, anu nangtukeun strategi pameseran pembeli.Urang nyarankeun yén pamaké bisa rationalize konsumsi maranéhanana nurutkeun volume print poean, ku kituna pikeun ménta kualitas percetakan hadé kalawan waragad langkung mirah.


waktos pos: Aug-06-2022