page_banner

ANALISIS TREN INDUSTRI TINTA CARTRIDGE 2022-2023

未命名_副本

Taun 2021-2022, kiriman pasar kartrij tinta di China kawilang stabil.Kusabab dampak daptar panyitak laser, laju pertumbuhanana ngalambatkeuntaunan, jeung étaJumlah kiriman industri kartrid tinta parantos turun.Utamana aya dua jinis kartrij tinta di pasar di Cina, nyaéta kartrij tinta asli asli sareng kartrij tinta anu cocog.Kartrij tinta asli asli diproduksi ku produsén printer branded sareng tinapangalusnakualitas tapi overpriced;cartridges tinta cocog mangrupakeun Productions ti pabrik sejen, nu murah tapi biasana kualitas handap.Tapi éta noticeable yén kualitas maranéhanana ngaronjatkeun kalayanngembangkeun téhnologiopment.Harga kartrijasuprupa-rupatoko online nembongkeunanuharga pasar rata-rata cartridges cocog nyaeta sabudeureun 60 CNY.Dina babandingan,rata-rataongkostina cartridges aslina Bulan ti 200-400 CNY, nu leuwih ti tilu kali harga pasar cartridges cocog.

 

Percetakan kartrij tinta global kiriman pasar barang konsumsi langkung luhur $ 75 milyar sareng ngajaga pertumbuhan anu laun kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa kirang ti 1%.Nanging, konsumsi percetakan China sakitar 140-150 milyar RMB, ngajaga CAGR langkung ti 2% dina taun-taun ayeuna, kalayan 20% tina ukuran pasar diitung.tujuan umumconsumables.Aya kira-kira 3.000 pabrik bahan cetak di Cina, utamana ngumpul di Delta Walungan Mutiara, Delta Walungan Yangtze, jeung wewengkon Bohai Rim.Seuseueurna produkna diékspor ka luar negeri.Taun 2019, pasar sistem diagnostik instan cartridge global ngahasilkeun ampir $ 6,173juta, ampir USD 6.173 jutain panghasilans.Diperkirakeun bakal tumbuh dina CAGR 4.29% salami 2020-2026, ngahontal $ 8259 juta dina ahir taun 2026.

 

Katingali yén industri kartrij tinta Cina parantos laun-laun nuju ka tahap dewasa inovasi mandiri, kalayan hak cipta intelektual mandiri laun-laun ningkat sareng saé.Jumlah patén-patén dina industri kartrij tinta Cina geus ngahontal leuwih ti 7.000, kalawan paningkatan taunan ngeunaan 500;Dina waktos anu sami, langkung ti 20 standar internasional, standar industri kartrij tinta, sareng standar lokal dina industri bahan bakar parantos réngsé ku perusahaan anu dipimpin industri salaku panyusun munggaran.Tina inovasi kontinyu tinaanyarproduk sareng téknologi sareng perbaikan mode operasi pasar, inisiatif produsén printer dina pembaruan téknologi,jeungprospek alus teuingpikeunmasa depan marke cartridge printer inkjettnyaétadiungkabkeun.


waktos pos: Jul-25-2022