page_banner

IDC ngaluarkeun kiriman printer industri kuartal kahiji

IDC parantos ngarilis kiriman printer industri pikeun kuartal kahiji 2022. Numutkeun statistik, kiriman printer industri dina kuartal turun 2,1% ti sataun katukang.Tim Greene, diréktur panaliti pikeun solusi panyitak di IDC, nyatakeun kiriman printer industri kawilang lemah dina awal taun kusabab tantangan ranté suplai, perang régional sareng dampak wabah, anu sadayana nyumbang kana siklus suplai sareng paménta anu teu konsisten. .

Tina bagan urang tiasa ningali sababaraha inpormasi sapertos kieu ';

Kahiji, Kiriman printer digital format badag, nu akun keur mayoritas printer industri, turun kurang ti 2% dina kuartal kahiji 2022 dibandingkeun jeung kuartal kaopat 2021. Bréh, Dedicated direct-to-garment (DTG) printer pengiriman barang turun deui dina kuartal kahiji 2022, sanaos kinerja anu kuat dina bagean premium.Ngagantian printer DTG dedicated ku printer langsung-to-pilem cai terus.Katilu, Pengiriman printer langsung-modeling turun 12,5%.Opat, Pangiriman labél digital sareng panyitak bungkusan turun sacara berturut-turut ku 8.9%.Tungtungna, kiriman printer tékstil industri dipigawé ogé.Éta ningkat ku 4.6% sataun-on-taun sacara global.


waktos pos: Jun-24-2022