page_banner

Pasar kartrij toner asli Cina turun

Pasar kartrij toner asli Cina turun ka handap dina kuartal kahiji kusabab serangan wabah.Numutkeun kana Pelacak Pasar Percetakan Triwulanan Cina anu ditaliti ku IDC, kiriman 2.437 juta kartrid toner printer laser asli di China dina kuartal kahiji 2022 turun 2.0% sataun-taun, 17.3% sacara berurutan dina kuartal kahiji 2021. Khususna, kusabab panutupanana sareng kontrol wabah, pabrik-pabrik anu gaduh gudang pengiriman sentral di sareng sakitar Shanghai henteu tiasa nyayogikeun, nyababkeun kakurangan pasokan sareng kiriman produk anu langkung handap.Nepi ka akhir bulan ieu, panutupanana, anu ngalegaan ampir dua bulan, bakal janten rekor rendah pikeun seueur pabrik bahan konsumsi asli dina hal kiriman dina kuartal salajengna.Dina waktos anu sami, dampak wabah parantos janten tangtangan anu ageung pikeun ngirangan paménta.