page_banner

produk

Lengan Film Fuser pikeun Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051

Katerangan:

Dipaké dina: Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051
● Panjang umur
● cocog akurat

Kami nyayogikeun Sleeve Film Fuser kualitas luhur pikeun Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051.Kami gaduh garis produksi canggih sareng bakat téknis.Sanggeus taun panalungtikan sarta pamekaran, kami geus laun ngadegkeun garis produksi profésional pikeun minuhan kaperluan sarta tungtutan konsumén.Kami tulus ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

merek Canon
Modél Canon atanapi ADV C5030 C5035 C5045 C5051
Kaayaan Anyar
Panggantian 1:1
Sertifikasi ISO9001
Paket Angkutan Bungkusan nétral
Kauntungannana Pabrik Penjualan Langsung
Kode HS 8443999090

Sampel

Leungeun pilem Fuser pikeun Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051(2).jpg-1 拷贝
Leungeun pilem Fuser pikeun Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051(4) 拷贝
Leungeun pilem Fuser pikeun Canon ir ADV C5030 C5035 C5045 C5051(3) 拷贝

Pangiriman Sareng Pangiriman

Harga

MOQ

pangmayaran

Waktos pangiriman

Kamampuhan suplai:

Negotiable

1

T / T, Western Union, PayPal

3-5 poé gawé

50000 set / Bulan

peta

Moda transportasi anu kami nyayogikeun nyaéta:

1.Express: Door to Door pangiriman ku DHL, FEDEX, TNT, UPS ...
2.By Air: Pangiriman ka bandara.
3.Ku Laut: Ka Port.Cara paling ekonomis, utamana pikeun kargo badag-ukuran atawa badag-beurat.

peta

FAQ

1. Sabaraha biaya pengiriman barang?
Gumantung kana kuantitas, urang bakal pleased mariksa cara pangalusna sarta ongkos cheapest pikeun anjeun lamun ngabejaan urang kuantitas urutan tata Anjeun.

2. Dupi pajeg kaasup kana harga anjeun?
Kaasup pajeg lokal Cina, teu kaasup pajeg di nagara anjeun.

3. Naha milih kami?
Urang difokuskeun copier jeung printer bagian pikeun leuwih ti 10 taun.Kami ngahijikeun sadaya sumber daya sareng nyayogikeun anjeun produk anu paling cocog pikeun bisnis jangka panjang anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami